Inkoper logistiek bediende

Référence:
HR0696

Experience

Contract

Location

Mission

BIS|Econocom is in de Benelux marktleider voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van audio visuele oplossingen en infrastructuur voor vergader- en conferentiezalen, kantoorgebouwen, gemeentebesturen, ziekenhuizen, scholen en universiteiten, winkels en winkelcentra, culturele centra, uitvaartcentra, enz...
BIS|Econocom heeft in de Benelux circa 220 mensen in dienst, waarvan 50 in Mechelen. BIS is een dochter van de internationale IT groep Econocom.

Vanwege de groei van onze onderneming zoeken wij een geschikte kandidaat voor de functie als inkoper/logistiek bediende.

Jouw functie:

Je begint met een gedegen opleiding van ons administratieve inkoop en logistiek proces en dito software. Na je opleiding en inwerkperiode sta je in voor een gevarieerd takenpakket: o.a. het opmaken van inkooporders, opvolging van leveranciers (leveringstermijnen en leveingen), artikelbeheer. controle en prijzen van aankoopfacturen, en dergelijke meer.   

Je werkt in een hecht team en je hebt veelvuldig interactie met onze klanten, alsook met je collega's van planning, project management, finance en de customer service afdeling. Je rapporteert aan de operations manager.Profile

Jouw profiel:

  • Je werkt zelfstandig, pro-actief en nauwkeurig.
  • Je werkt gestructureerd en neemt initiatief.
  • Je kan vlot met computer en Microsoft Office werken en hebt praktische kennis van het Nederlands, Frans en Engels.
  • Ervaring in het werken met ERP-software of voorraadbeheersoftware is zeker een pluspunt.
  • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om ook af en toe zelf eens je handen uit de mouwen te steken in ons magazijn.
  • Affiniteit met audiovisuele producten, of elektrotechniek is zeker meegenomen. 
     

Wat wij bieden:

Een functie met veel mogelijkheden om bij te leren en waar je kansen krijgt om je te vervolmaken op administratief en inkoop vlak, binnen een dynamisch, groeiend en financieel gezond bedrijf.
Je komt terecht in een dynamische en informele organisatie met korte communicatielijnen.
BIS Econocom beloont je met een vast bediendecontract, waarbij een competitief salaris hoort, met extralegale voordelen zoals extra vakantiedagen (ADV dagen) en eco-cheques.


Interesse?
Solliciteer online of mail je sollicitatie met CV naar: jobs@bis.be
Voor meer informatie over deze vacature kan u terecht bij:
Dhr. Peter Van Hoof, Operations Manager, op het nummer 015/287.487
Voor informatie over BIS surft u naar: www.bis.be