Inkoper logistiek bediende

Référence:
HR0693

Experience

Contract

Location

Mission

Over Econocom

Econocom financiert en versnelt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.800 medewerkers in 18 landen en een omzet van 3 miljard euro, heeft Econocom de nodige capaciteit om grote digitale projecten met succes te realiseren. Klanten kunnen bij de dienstverlener terecht voor consultancy, levering en administratief beheer van digitale assets, infrastructuur- en applicatiebeheer, business solutions en projectfinanciering.
Econocom heeft de status van Europese Vennootschap (Societas Europaea) aangenomen. Het aandeel van Econocom Group staat sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel. Het maakt deel uit van de Bel Mid en Family Business indexen.

Functie:

Je begint met een gedegen opleiding van ons administratieve inkoop en logistiek proces en dito software. Na je opleiding en inwerkperiode sta je in voor een gevarieerd takenpakket: o.a. het genereren en opvolgen van bestellingen, productadministratie, prijscontrole en dergelijke meer.  

Je werkt in een hecht team en je hebt veelvuldig interactie met leveranciers en collega's project managers, finance en sales agents. Je rapporteert aan de operations manager.

Profile

Gevraagd:

  • Je bezit een bachelor diploma.
  • Je werkt zelfstandig, pro-actief en nauwkeurig.
  • Je werkt gestructureerd en neemt initiatief.
  • Je kan vlot met computer en excel werken en hebt praktische kennis van het Frans.
  • Ervaring in het werken met ERP-software of voorraadbeheersoftware is zeker een pluspunt.
  • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om ook af en toe zelf eens je handen uit de mouwen te steken.

 

Wat wij bieden:

Een functie met veel mogelijkheden om bij te leren en waar je kansen krijgt om je te vervolmaken op administratief en inkoop vlak, binnen een dynamisch, groeiend en financieel gezond bedrijf.
Je komt terecht in een open en informele organisatie met korte communicatielijnen, waar een professionele instelling en werkijver worden beloond.
Wij bieden een bedienden contract voor onbepaalde duur met een goed salaris en extra legale voordelen.